Fribavaanarin startti

Väril ei oo välii, kuhan se on pinkki. Ihastuttuani lajiin frisbeegolf, valitsin kiekkoni tietenkin värin mukaan. No, heiteltyäni pari vuotta, olen huomannut, että väri on edelleen pinkki, mutta muitakin mahtuu mukaan.

Olen 30 -vuotias nainen, joka on löytänyt tiensä frisbeegolfin pariin. Nimi fribavaanari tulee siitä, kun matkustamme aviomieheni kanssa retkeilyautolla ja aika usein matkan varrella tulee testattua erilaisia frisbeegolfratoja. Toisinaan frisbeegolfradat ohjaavat myös reittivalintojamme. Mutta mikäs sen mukavampaa!

Naisnäkökulma frisbeegolfissa tahtoo jäädä hieman liian vähälle huomiolle. Frisbeegolf on matalan kynnyksen laji ja mitä mahtavin harrastus myös naisille. Lajia voi harrastaa yksin, yhdessä tai vaikka koko perheen voimin. Mikäs sen mukavampaa kauniina kesäpäivänä, kuin ottaa eväät mukaan ja lähteä radalle.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *